Skip to main content

Den 21. april åbner Elværket yderligere for co-working mulighederne
Siden nytår har Elværket Skive stået klar til at byde etablerede virksomheder og iværksættere klar i en helt ny form for cowork, men har stadig ikke kunne hilse på den første endnu. De forskellige corona-restriktioner har sat en begrænsning i de besøgende i Elværket – indtil nu! I morgen den 21. april, åbnes der nemlig op for flexpladserne, og vi er klar til byde endnu flere virksomheder velkommen i Elværket.

Hvad er en flexplads?
En flexplads er et supplement til dit daglige skrivebord – eller et skrivebord du kun har brug for engang imellem. Du betaler 1.000 kroner (ex. moms) og så får du adgang til flexbordet i 10 dage. Du vælger selv om det skal være 10 dage i træk, en dag i ugen, eller hvordan du har lyst til at anvende de 10 klip. Flere kollegaer kan også deles om et klippekort. Du kan købe et klippekort ved at sende en mail til faktura@elvaerketskive.dk.

En flexplads er for dig…
…der har hjemmekontor og trænger til at komme ud og møde andre at netværke med.
…der har langt på arbejde, så flexpladsen kunne være kontoret tæt på hjem.
…der vil følge med i og bidrage til udviklingen på Skiveegnen.
…der har medarbejdere, der kunne bruge et sted at sparre med samme faglighed.
…der har et team af medarbejdere, der kunne bruge et sted at projektudvikle.
…der har kørende kontor, så mangler et sted at sidde engang imellem.
…der har en anden rigtig god grund til at komme ned og sidde i et hyggeligt udviklingshus.

Praktisk
Du kan bruge flexpladsen i Elværkets åbningstid som du finder her. Kaffe og internet er inkluderet i klippekortet. Skal du bruge et mødelokale, skal du booke det ved en af medarbejderne ved Business Skive og betale en ekstra pris. Du kan finde priser på mødelokaler her.