Skip to main content

Hvis du sidder derhjemme med en god ide, eller synes der er noget ekstra spændende som du gerne vil fordybe dig i, så er det her lige noget for dig!

CreationCLUB er en legeplads for unge iværksættere med gode og spændende idéer, de vil fordybe sig i, eller eventuelt teste af. Det har du nemlig muligheden for lige her. Der er både fokus på kreativitet, håndværk, implementering, og det er her, du kan få fingrene i ny viden om nye teknologier, hardware og værktøjer. Derudover arbejder vi også med forretningskoncept, kunderelationer, organisation og virksomhedsdrift. Her bliver der arbejdet frem mod en forretningsplan, med stor fokus på at skabe balance mellem forretning og produkter.

Her i CreationCLUB kan du arbejde på din ide og få hjælp til at teste den af. Hvis du ikke har din egen ide, er det også helt okay, for vi hjælper dig gerne med at skabe en case, som vi kan arbejde på, og som du kan bruge til videreudvikling. Du får chancen for at arbejde med vores maskiner, som fx 3D printer og laserskærer, som du selvfølgelig bliver undervist i. På den måde kan du få lavet nogle produkttyper og dine ideer kan blive til virkelighed.

”Jeg har været til CreationCLUB for første gang, og jeg synes det var en sjov, udfordrende og spændende oplevelse, da jeg aldrig har prøvet det før! Jeg fik mulighed for at prøve deres 3D printer og laserskærer. Det var fedt at se hvordan nogle af de forskellige maskiner virker, og hvor ”nemt” det kan være, at få sine ideer til virkelighed” fortæller Josefine, elev 8 klasse, Aakjærskolen.

Der er mange unge mennesker som går med drømmen om at blive iværksætter, og mange vil allerede kunne starte en forretning i deres uddannelsestid. Derfor så Business skive et behov for at især unge mennesker, men også voksne og ældre, manglede et sted hvor de kunne arbejde med deres ideer, og måske fremtidige forretningsdrømme. Man vil nok kalde det et såkaldt kreativt iværksættermiljø. Man får oplevelsen om at være iværksætter, og alt der følger med, som forretningsplaner, markedsføring, prototyper og meget andet.

Nogen brænder for fodbold og håndbold, mens andre brænder for iværksætteri, og har en masse gode ideer og forretningsplaner. Hvis du nu er en af dem, så er CreationCLUB helt sikkert noget for dig.

”jeg kan helt klart anbefale at tage et kig forbi, selvom jeg’ fx ikke selv havde nogle ideer eller tanker omkring hvad jeg ville lave, så var det virkelig en sjov oplevelse, og det er det garanteret også for dig med en drøm om at være iværksætter, eller bare har sjove ideer du vil teste af” fortæller Josefine, elev 8 klasse, Aakjærskolen.

Så hvis CreationCLUB lyder som noget du er interesseret i, så befinder vi os på Brårupgade 18c, 7800 Skive og vi holder åbent for alle hver onsdag fra klokken 15.00-18.00.