Skip to main content

Mandag den 15. november starter Morten Riisgaard som erhvervskonsulent hos Business Skive, som en del af en opnormering på teamet af erhvervskonsulenter. ”Med en ekstra erhvervskonsulent, kan vi yde endnu mere hjælp til vores lokale virksomheder. Vi har allerede langt flere opgaver og idéer end vi har ressourcer, så vi glæder os til at kunne sætte nogle flere initiativer i søen og hjælpe vores virksomheder endnu mere.” fortæller Lars Fjalland, direktør, Business Skive.

Morten kommer med en stærk baggrund inden for e-handel fra sit tidligere job hos Rito og har gennem mange års erfaring berørt flere snitflader inden for oplevelsesindustrien og turisme. ”På et organisatorisk niveau ved jeg hvad man skal være opmærksom på når det kommer til e-handel og især under vækst. Særligt er det vigtigt man ved hvem de rette samarbejds- og sparringspartnere skal være i sådan en proces.” fortæller Morten Riisgaard.

Derudover har Morten selv været selvstændig iværksætter, og ved hvordan det er at have hånden på kogepladen med sin egen virksomhed. ”Jeg tror mine erfaringer med iværksætteri gør at jeg nemmere kan sætte mig i de vejledningssøgendes sted, da jeg kender til de udfordringer og muligheder, der følger med.” fortæller Morten. Sidst men ikke mindst har Morten stor ledelseserfaring med fra tidligere jobs under både ejerledere og bestyrelser, og med et ledelsesansvar for alt lige fra 5 medarbejdere og helt op til 120 medarbejdere.

Med sig bringer Morten et stort lokalkendskab, da han hele sit liv har gået i skole, boet og arbejdet på Skiveegnen. Kun afbrudt af en kort pause på 3 år, hvor ham og hans kone boede i Aalborg, mens han dog stadig arbejdede i Skive. ”Det giver vores virksomheder en klar fordel at have en erhvervskonsulent som Morten med et stort lokalkendskab, fordi det at skabe samarbejder og forbindelser, er en stor del af det at hjælpe til udvikling og vækst.” fortæller Lars Fjalland.

Morten ser frem til sin start hos Business Skive, da han kan komme til at arbejde med sin helt store passion. ”Jeg ser frem til at kunne arbejde med det jeg har størst passion for, nemlig at hjælpe mennesker og virksomheder til vækst og udvikling, og så være med til at udvikle Skiveegnen generelt. Jeg kan virkelig se mig ind i de visioner Business Skive har og så er Elværket et helt unikt sted hvor jeg glæder mig til at få en hverdag. Inden jobmuligheden bød sig, brugte jeg allerede Elværket ved at sidde ved flexbordet.” fortæller Morten.

Til dagligt bor Morten på Skiveegnen med sin kone Ida og deres to piger på 6 og 8 år. Han bruger fritiden på at være aktiv i form af løb og cykling og så bruger han meget tid på aktiviteter med familien. ”Jeg er glad for jeg kan fortsætte min karriere i Skive, som er et helt særligt sted for mig. Selv da jeg flyttede til Aalborg vidste vi at vi skulle tilbage til vores nærmeste familie, det rige kultur- og naturliv og så har Skive virkelig noget at byde på inden for spændende virksomheder og jobs.” slutter Morten af.