Arrangement

Styrk din virksomheds cybersikkerhed

Elværket

Brårupgade 18c
7800 Skive

6. juni 2023

Kl. 15.00 – 17.00

Styrk din virksomheds cybersikkerhed: Erfaringer og strategier til beskyttelse mod cyberangreb

Danske virksomheder står over for en række nye risici og uventede kriser i en turbulent verden. Cyberkriminalitet er en af de største trusler i dag, og det er derfor afgørende for danske virksomheder at øge deres modstandsdygtighed mod cyberangreb, da disse kan have alvorlige konsekvenser for både økonomi og omdømme.

Vi inviterer dig derfor til en dag i cybersikkerhedens tegn hos Business Skive tirsdag den 6. juni kl. 15-17, hvor vi vil sætte fokus på cybersikkerhed i din virksomhed.

På mødet vil du høre om erfaringer fra Modstandsdygtig.dk, hvor en række danske Små- og mellemstore virksomheder har deltaget gennem individuelle virksomhedsforløb.

Programmet for dagen vil indeholde følgende punkter:

  • Introduktion til de nye risici og trusler, som danske virksomheder står over for i dagens turbulente verden, herunder cyberkriminalitet og andre digitale trusler.
  • Præsentation af Modstandsdygtig.dk og erfaringer fra små- og mellemstore virksomheder, der har deltaget i individuelle virksomhedsforløb.
  • Gennemgang af konkrete tiltag og strategier, som virksomheder kan implementere for at øge deres modstandsdygtighed mod hackerangreb, datalæk og phishing angreb.
  • Individuel sparring om udfordringer i din virksomhed.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Alexandra Instituttet og Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut.

Tilmeld dig nu og lær mere om, hvordan din virksomhed kan blive mere modstandsdygtig og mindre sårbar over for bl.a. hackerangreb, datalæk og phishing angreb.

*Deltag i et gratis virksomhedsforløb (modstandsdygtig.dk)

Da ikke to virksomheder er ens, gennemføres der individuelle træningsforløb tilpasset den enkelte virksomheds udfordringer og muligheder. Der tilbydes både sessioner på to timer, samt længere forløb på ca. 10 uger og kan omhandle emner som cybersikkerhed, øget robusthed i forsyningskæden, modstandsdygtige initiativer i forhold til energikrisen, innovationstiltag der kan afhjælpe problematikker omkring mangel på kvalificeret arbejdskraft, kundekrav om dokumenteret bæredygtighed, eller noget helt andet.

Køb din billet her