Erhvervstilbud i Skive Kommune

Virksomhedsguiden

Find relevante regler, og få inspiration til at starte, drive og udvikle din virksomhed. Kom godt fra start med temaer om grøn omstilling, online salg og meget andet.

Du kan også finde skabeloner til budget, forretningsplan, kontrakt, vedtægter, stiftelsesdokument og salgs- og leveringsbetingelser. Brug skabelonerne, når du skal starte eller videreudvikle din virksomhed.

Besøg hjemmeside

Én indgang

Skive Kommune prioriterer dialogen med det lokale erhvervsliv højt. Derfor tilbyder de din virksomhed muligheden for at kontakte en nøglemedarbejder hos kommunen. For at understøtte den tætte dialog tilbyder de servicen “Én indgang til Skive Kommune”, hvor kommunikations-, udviklings- og erhvervschef Anders Storgaard Rask fungerer som kontaktperson til kommunen, når der er behov for det.

Besøg hjemmeside

JOBmatch

Besøg hjemmeside

KIS Huset

KIS Huset skal give dig en optimal start på din karriere i et hjemligt miljø med socialt fællesskab og et stærkt fagligt netværk. KIS Huset ligger centralt i Skive by og er indrettet med 13 møblerede lejligheder med eget bad og WiFi. Når du bor i KIS Huset, bliver du tilbudt at deltage i en række faglige aktiviteter. Det kan være virksomhedsbesøg, deltagelse i udvalgte netværk og inspirationsmøder m.fl.
Besøg hjemmeside

Newcomer Service

Er din nye medarbejder ny på Skiveegnen? Med tilbuddet “Newcomer Service” byder vi din nye medarbejder velkommen til Skiveegnen. Ud fra medarbejderens ønsker og behov formidles der kontakt til bl.a. fritids-, kulturelle og sociale aktiviteter samt Skive Kommunes øvrige tilbud – herunder også PARTNER JOBmatch.

Besøg hjemmeside

RENT LIV

RENT LIV tilhører os alle – og som samlende brand skal det drive udviklingen på egnen. Der er masser af aktivitet på Skiveegnen, og vores virksomheder, foreninger, landsbyer og offentlige institutioner har hver deres særlige mål og hensyn. Men RENT LIV er det fælles DNA, som vi deler, og som vi alle kan trække på og inspireres af, når helheden er større end sine enkeltdele.

Besøg hjemmeside