Det grønne netværk

Fra rest og spild til grøn konkurrencekraft

Elværket

Brårupgade 18c
7800 Skive

4. september 2023

13.00 – 16.00

Gå ikke glip af de grønne guldkorn til denne workshop

Den 4. september kommer Zeal og Teknologisk Institut og afholder workshoppen “Fra rest og spild til grøn konkurrencekraft” og du er inviteret med.

I løbet af de to timers workshop får du indsigt i spildstrømme som forretningspotentiale og vejledning i, hvordan du kan udnytte spildet til at skærpe jeres konkurrenceevne. Sammen med jer afdækker vi potentialet for jeres reststrømme og finder de løsninger, der bedst omsætter ressourcerne til værdi på de 3 bundlinjer. Forløbet involverer en høj grad af læring, der bidrager til jeres virksomheds langsigtede bæredygtighed og bidrager til at fremme ansvarligt forbrug og produktion.

Zeal er et rådgivningshus, som i over 40 år har hjulpet virksomheder med at udvikle fremtidssikrede og bæredygtige forretningsmodeller. Teknologisk Institut er førende inden for forskning og udvikling af bæredygtige teknologier.

Hvad er det grønne netværk?

Der er i øjeblikket fuld fart på den grønne omstilling og det kan være svært at holde sig opdateret på hvad der sker med nye lovgivninger, reformer og tendenser. Derfor kan du hvert kvartal mødes med andre virksomheder, der vil have større indsigt i den grønne omstilling. Hvert møde vil indeholde et oplæg eller en workshop, hvor I sammen kan få ny inspiration og viden til at flytte jer i samme fart som den grønne udvikling. Du behøver ikke deltage i hvert møde, men kan tilmelde dig per gang.

 

Køb din billet her