Arrangement

Grønt oplæg og netværk

Elværket

Brårupgade 18c
7800 Skive

16. maj 2023

Kl. 14.30 – 17.00

”Min Bank siger min virksomhed skal være bæredygtig – hvad betyder det for mig?”

 

Business Skive og Jyske Bank inviterer til en spændende eftermiddag med fokus på grøn omstilling og bæredygtighed.

Bankerne får en ny rolle i den grønne omstilling fordi de i fremtiden vil stille krav til virksomhederne for at finansiere dem. Derfor stiller vi skarpt på den nye lovgivning, hvordan og hvem den påvirker – og hvordan du og din virksomhed allerede nu skal rapportere.

Det vil Katrine Ziska, Jyske Banks specialist i bæredygtighed til erhvervslivet, tage dig igennem til fyraftensmøde tirsdag den 16. maj kl. 14.30 – 17.00 i Elværket Skive.

Mere specifikt, sætter hun fokus på den grønne omstilling, dokumentation af bæredygtighed og Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Derudover kommer hun omkring Jyske Banks rolle i den grønne omstilling og fremtidens krav til finansiering.

Vi i Business Skive oplever et behov for et netværk hvor virksomhederne kan holde sig opdateret på hvad der sker på bæredygtighedsfronten. Derfor vil vi efter Katrines oplæg lave et kort opstartsmøde for et sådant nyt netværk. Målet er at etablere et netværk hvor vi 4 gange årligt mødes, får ny inspiration og sparrer med hinanden om udfordringer i den grønne omstilling.  Det er uforpligtende at deltage i mødet, hvor vi vil afklare interessen for et sådant netværk.

Køb din billet her