Tilbud til vores medlemmer

Vælg mellem to forskellige måder at mødes med andre medlemmer til Green Innovation Week

Vil du vide mere om Green Innovation Week eller se hele programmet, så kig med her på 👉 www.giw.dk

Morgenmad og velkomst ved Tænketanken Mandag Morgen

28. september 2023

Kl. 8.15 – 10.00

 

Kom med ganske gratis, når vi reserverer et bord specielt til 30 Business Skive medlemsvirksomheder, til kickstarten af Green Innovation Week 2023.

Vi forventer der kommer 4.000 – 5.000 mennesker forbi på dagen til et brag af en grøn festival lige i Elværkets baghave, og du må ikke gå glip af dette helt særlige event. Vi byder på en let morgenmad mens vi får vendt stort og småt inden Tænketanken Mandag Morgen går på Heads Up Scenen med første oplæg for dagen. Vi mødes kl. 8.15 ved Head Up Scenen og oplægget starter kl. 8.45.

Fremtidens grønne arbejdsmarked

Senioranalytiker Casper Waldemar Hald og Udviklingschef Christian Ingemann præsenterer udvalgte resultater fra det store projekt om Fremtidens Grønne Arbejdsmarked gennemført af Tænketanken Mandag Morgen i samarbejde med CONCITO.

Oplægget vil især stille skarpt på de grønne kompetencebehov, der er identificeret fra virksomhedernes side.

En central del af oplægget vil være en gennemgang af udvalgte kompetenceprofiler på en række relevante funktioner fra designere, til landmænd og el-installatører til indkøbere  og projektledere.

Du kan booke to billetter per virksomhed her – det er først til mølle.

Frokost og oplæg om greenwashing

28. september 2023

Kl. 12.00 – 14.00

 

Kom med ganske gratis, når vi reserverer et bord specielt til 30 Business Skive medlemsvirksomheder, til fælles frokost og efterfulgt af oplæg om greenwashing.

Vi forventer der kommer 4.000 – 5.000 mennesker forbi på dagen til et brag af en grøn festival lige i Elværkets baghave, og du må ikke gå glip af dette helt særlige event. Vi byder på en valgfri frokost i en af de mange madboder på dagen, som vi spiser sammen hvorefter vi hører oplæg om hvordan vi bedst kommunikere om vores bæredygtige tiltag – og ikke mindst hvordan vi undgår at falde i greenwashing fælden. Vi starter kl. 12.00 ved Heads Up Scenen og det slutter kl. 14.00 hvorefter du er velkommen til at udforske resten af den grønne festival.

Fra tavshed og tørre tal til transformation: Hvordan taler vi om bæredygtighed?

“Bæredygtighed”, “Miljøvenlighed”, “Klimavenlighed”. Overalt, hvor man vender sig, lyder det, at virksomheder skal profilere sig i retning af den grønne omstilling for at vinde kundernes og medarbejdernes gunst, og for at stå stærkt i forhold til konkurrenterne i branchen. Men hvad ligger der egentligt i begreberne? Hvordan forholder markedsføringslovgivningen sig, og hvad må man overhovedet sige, hvis ikke man vil have ørerne i maskinen? Og kunne der mon ligge et stort, uforløst potentiale i at begynde at tale samme sprog?

Alle disse og langt flere ledende spørgsmål er på programmet, når Tanja Gotthardsen gæster Heads Up-scenen til en snak om, hvor grænsen mellem retvisende kommunikation og greenwashing egentligt går. Tanja medbringer konkrete eksempler – bl.a. fra sit eget arbejde med at anmelde en række større virksomheder for greenwashing sammen med Forbrugerrådet Tænk, for hvem hun sidder på advisory board – og så giver hun en lille guide til “damage control”, så du også får nogle håndfaste tips med hjem at starte på.

Efter oplægget er det muligt at stille Tanja spørgsmål i en Q&A-session direkte fra scenen.

Du kan booke to billetter per virksomhed her – det er først til mølle.