Arrangement

Bliv bedre til onboarding ud fra den nyeste forskning

Elværket

Brårupgade 18c
7800 Skive

26. april 2023

Kl. 15.30 – 16.30

Hvad HR kan lære af nyere socialiseringsforskning

 

Mia Thyregod Rasmussen er adjunkt ved Institut for Kultur og Læring og Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet i Aalborg. I forbindelse med sin Ph.D. har hun forsket i onboarding, hvor hun vil dele sine fund med os i Skive. Du får nogle gode spørgsmål og tips med hjem, så du kan komme i gang med det samme.

I foredraget introduceres du for den nyere forskning indenfor organisatorisk socialisering med fokus på, hvad HR-afdelinger kan lære om onboarding.

Vidste du at..

  • Hver femte vil forlade jobbet inden for det første års ansættelse?*
  • 60% mener, at virksomhedens forberedelser inden jobstart er mangelfulde eller ikke eksisterende?**
  • 88% vil gerne lære mere om arbejdspladsen, inden de starter?**

​Og der kan være mange årsager til, at ansatte forlader deres job inden for det første år. Det kan fx skyldes mismatch mellem den ansattes kompetencer og jobbet, at de ikke føler sig som en del af arbejdsmiljøet eller synes de har utilfredsstillende arbejdsopgaver. Derfor er det vigtigt for arbejdsgivere at have en god rekrutteringsproces og en solid introduktion til virksomheden, så nye ansatte føler sig velkomne og klar til at udføre deres job på bedste vis!​

Vil du blive klogere på hvordan man bedst onboarder nye medarbejdere, kan du gratis komme og høre Mia Thyregod Rasmussen den 26. april kl. 15.30 – 16.30, hvor hun fortæller om organisatorisk socialiseringsforskning og hendes seneste fund som kan hjælpe dig til at blive bedre til at byde dine nye ansatte velkomne!

 

*(Kilde: Kandidatanalysen 2019; Ballisager)
** (Kilde: Undersøgelse ”Er det nødvendigt at bruge tid på pre & onboarding?, Introdus (2019))

Køb din billet her