2-dages workshopforløb

Sådan opbygger du et stærkt brand

Elværket

Brårupgade 18c
7800 Skive

4. + 11. december 2023

Bemærk denne workshop er 2 dage

Kl. 9.00 – 14.00

Check in fra kl. 8.30

TrendTribe, Business Skive & Iværksætterdanmark præsenterer:

Sådan opbygger du et stærkt brand

På dette workshopforløb får du håndgribelige og velafprøvede værktøjer til at brande og positionere din forretning. Efter forløbet er du blevet skarpere på, hvordan du skaber et stærkt brand, og du har styr på din virksomheds formål, din kernefortælling og din visuelle identitet.

Workshopforløbet er for alle danske iværksættere, som gerne vil have redskaberne til at brande deres forretning. Hvis du har en virksomhed må den ikke være stiftet før d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:   

Du har en forretningsidé, eller måske er du lige sprunget ud som selvstændig, og du mangler viden om, hvordan du opbygger et stærkt brand. På dette forløb lærer du at identificere, opbygge og aktivere dit brand. Du lærer, blandt meget andet, hvordan du laver en kernefortælling, arbejder med personaer og målgrupper, opbygger en visuel identitet og udvikler en brandmanual. På forløbet arbejder vi med:

  • Udvikling af dit brands DNA, din brandvision og din grundfortælling.
  • Visuel, grafisk og skriftlig identitet og introduktion til Canva.
  • Aktivering af dit brand gennem din egen content- og kommunikationsstrategi.

Din guide på vejen fra god idé til god forretning 

Bettine Ortmann fra TrendTribe brænder for brandudvikling og marketing, og har mange års erfaring fra reklamebranchen. Hun er certificeret entreprenørskabsrådgiver, og underviser kommende iværksættere i branding og marketing på Københavns Erhvervsakademi.

Tilmeld dig iværksætterforløbet ganske gratis her

Hvis du har en virksomhed må den ikke være stiftet før d. 30/8/2016 for at få adgang til dette gratis workshopforløb gennem Iværksætter Danmark.

CVR-nummer er altså ikke et krav.