Forretningsmodel

Forretningsmodellen er motorrummet i din virksomhed. Det er her du blandt andet definerer, hvilken værdi dit produkt giver slutbrugeren. Hvad gør, at dit produkt skiller sig ud og er et bedre alternativ end dine konkurrenters? Det er også her du etablerer, hvem dine kunder egentlig er. Og hvordan du kan fastholde og engagere dem. Ikke mindst, er forretningsmodellen en model over, hvordan du tjener penge på dit produkt. Er dine priser bæredygtige? Og hvordan ser din samlede omsætning ud? 

Hvordan hjælper vi?
I Business Skive kan vi hjælpe med at fintune din forretningsmodel. Vi stiller en række spørgsmål med henblik på at pege på uudnyttede potentialer. Det kunne være nye kunder, nye måder at tænke salg og afsætning på, nye partnerskaber eller måder at reducere dine omkostninger på. Business Skive tager udgangspunkt i din virksomhed og med forskellige værktøjer hjælper vi din virksomhed med at tage næste skridt. 

96 14 76 77
info@bskive.dk

Brårupgade 18C
7800 Skive

Lad os tage et møde

Vi er altid klar til en uforpligtende snak. Tag fat i os og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine udfordringer. Book et møde med en af vores konsulenter her.

BOOK MØDE NU
Vil du i gang med den grønne omstilling?
Læs mere
Vi kan hjælpe med digitalisering af din forretning
Læs mere