Find vores kontaktoplysninger her

Erhvervskonsulent

Christopher Gade

Business Skive

Jeg er uddannet inden for softwareudvikling, UX-design og statistik fra Aalborg Universitet. Det har givet mig et stort fokus på at træffe beslutninger, der er overvejet og understøttet. Jeg har selv prøvet rejsen som iværksætter fra etablering til exit, og har derfor en bred indsigt i det at have, starte og ”slutte” en virksomhed. Som person er jeg energisk og handlingsorienteret, så jeg hjælper gerne med at udarbejde handlingsplaner, så vi ved hvad de næste skridt er.” Bonus info: ”Selvom jeg på mit arbejde mest står ved mit skrivebord, er jeg i min fritid helst ude. Enten ude at vandre, på jagt, eller i værkstedet for at makke lidt i knivmageri. PS. Jeg er kontorets Champ i Bezzervizzer.
Erhvervskonsulent

Frank Petersen

Business Skive

Med en cand.merc i afsætning og en bred erhvervsmæssig baggrund fra både store og små virksomheder fordelt over flere brancher, kan jeg dække mange discipliner indenfor virksomhedsudvikling. Start af virksomhed, innovation, teknologiudvikling, produktivitetsforbedringer, salg/markedsføring eller kapitalfremskaffelse er blot et udpluk af de områder, som jeg arbejder med. Kompetencer som din virksomhed kan nyde gavn af. Lokalt engagement og involvering har stor betydning for mig i mit arbejde for virksomhederne. Desuden sætter jeg en ære i at være uvildig og tager ubetinget udgangspunkt i virksomhedens interesse, når jeg henviser til eksterne aktører. Bonus info: Jeg er bidt af en gal fodbold, men urtehaven får også en del af min fritid.
Erhvervskonsulent

Morten Riisgaard

Business Skive

Jeg har de seneste 10 år haft en lederstilling i forskellige afskygninger, der har givet mig en stor indsigt i en større palette af virksomheder og brancher.
Den længere uddannelse har jeg ladet andre om, men indenfor de seneste år, har jeg bl.a. deltaget i et lederkursus og har en uddannelse indenfor coaching.
Jeg har ligeledes prøvet at være selvstændig, arbejdet under bestyrelse og under ejerleder, så en god portion erfaring kan jeg byde ind med.
Jeg motiveres af en dynamisk hverdag og elsker at have innovative mennesker omkring mig.
Bonus info: Jeg løber alt det kroppen kan holde til og nogen gange lidt mere. Jeg nyder den friske luft i løbeskoene. Men samtidig kan min weekend bliver ødelagt, hvis Liverpool taber i fodbold.
Erhvervskonsulent

Tenna Nørgaard Nielsen

Business Skive

Direktør

Lars Fjalland

Business Skive

Igennem min erhvervskarriere har jeg kontinuerligt arbejdet med forretnings-, organisations- og ledelsesudvikling i mange forskellige virksomheder og altid haft et skarpt fokus på: Virker det! Som en del af Business Skive er jeg derfor særligt optaget af, at det vi gør, skaber reel værdi hos vore mange kunder og samarbejdspartnere. At de oplever et reelt udbytte af den sparring og vejledning de får, og i de projekter som vi er med i eller igangsætter. Vi er til for at skabe vækst og udvikling på Skiveegnen! En ambition vi forfølger målrettet, i alt hvad vi gør. Bonus info: Jeg er passioneret fan af Liverpool FC, dedikeret omkring øl og synes LEGO er genialt.
Økonomiansvarlig

Edith Roesgaard

Business Skive

Jeg har gennem min mangeårige erhvervserfaring opbygget stor viden inden for økonomi-, løn- og administrationsområdet. Jeg varetager økonomifunktionen og sørger både for at pengene kommer ind og ligeledes, at vores leverandører bliver betalt. Derudover holder jeg et vågent øje med, at budgettet bliver overholdt, laver løn til os alle og afstemmer alt, hvad der er mulighed for.
Bonus info: I vil flere gange ugentlig se mig på en rask travetur i Skive og omegn og er altid frisk på at se Pretty Woman.
Kommunikationsansvarlig

Helle Dons Larsen

Business Skive

Jeg er uddannet inden for kommunikation og digitalisering (Cand.IT) fra Aalborg Universitet. Min største faglige passion er markedsføring og grafisk produktion, som heldigvis også er mine kerneopgaver i mit daglige arbejde. Som person motiverer det mig at skabe værdi for andre, og jeg siger sjældent nej til en udfordring. Derudover varetager jeg den interne drift hos Business Skive.” Bonus info: ”Jeg elsker gyserfilm og dyrker landlivet med både gummistøvler og træsko på mit lille landsted.
Kommunikation

Linda Routh Kærgaard

Business Skive

Ekstern Projektchef

Louise Vilsgaard

Elværket

...

Vækstteamet – Skiveegnens Vækststrategi

Udviklingskonsulent

Mikael Oddershede

Vækststrategi

Jeg arbejder med bæredygtighed og erhvervsudvikling. Jeg har arbejdet med erhvervsservice og erhvervsudvikling siden 2008, og er certificeret i Væksthjulet. Jeg har stort fokus på at der skal komme noget ud af et forløb, vi skal ikke bare mødes for at drikke kaffe. Jeg vil gerne hjælpe med at skabe nye møder som ikke vil ske af sig selv.” Bonus info: ”Jeg kan flække brædder med et baglæns cirkelspark og laver hjemmelavet bearnaisesovs.
Vækstkonsulent

Stine Christensen Mark

Vækststrategi

...
Erhvervsudvikler

Brian Nørskov

Vækststrategi

...
Erhvervsudvikler

Karl Krogshede

Vækststrategi

...
Erhvervsudvikler

Lene Baadsgaard

Vækststrategi

...

Business Skive

Brårupgade 18C
7800 Skive
CVR nr. 10 42 31 98

+45 96 14 76 77
info@bskive.dk