Netværk for markedsføring og kommunikation

I dette netværk har vi fokus på udvikling, erfaringsdeling, inspiration og resultatskabelse for selvstændige og ansatte der arbejder med markedsføring og kommunikation.

Vidste du at 80% af alle virksomheder i Skive Kommune har mindre end 5 ansatte? Det betyder at mange ansatte, ledere og virksomhedsejere kan opleve at sidde meget alene med den faglighed de har, uden at have nogle sparringspartnere. I Business Skive faciliterer vi fagnetværk, for at give alle jer, der oplever at mangle nogen at sparre med inden for netop jeres faglighed, et fortroligt rum at erfaringsudveksle og blive klogere i.

Helle Dons Larsen

Kommunikationsansvarlig

Derfor skal du være en del af netværket

Bliv inspireret

Du får inspiration fra andre med samme faglighed som dig, som du kan overføre til din egen hverdag.

Vi skaber forbindelser

Du møder andre der har den samme faglighed som dig, og får nye forbindelser gennem de andre deltagere i netværket.

Hold dig aktuel

Med information om nye tendenser, tips og tricks samlet fra alle netværkets deltagere, holder du dig bedre opdateret på hvad der er aktuelt, uden at undersøge det hele selv.

Vi er lokale

Vi benytter styrken ved det lokale, da det giver et mindre tidsforbrug og en større frihed til at kontakte hinanden mellem møderne.

Skal du være en del af netværket?

Hvis du ønsker at høre mere om netværk, så tag fat i os med det samme. Vi er altid klar til en snak og stræber efter at hjælpe dig bedst muligt videre.

Kontakt os