Patent og varemærkebeskyttelse

Det er vigtigt, at du får beskyttet dine gode idéer eller opfindelser inden andre kopierer dem. Det kan gøres på mange måder og med forskellige sikkerhedsforanstaltninger. Varemærkebeskyttelse, designbeskyttelse, IPR og patenter, er nogle af de mange begreber, man støder på, når man bevæger sig ind i den verden. Desuden er det vigtigt at være helt sikker på, at andre ikke allerede har patenteret den idé, du mener er unik og original. For det sker. Det kræver stor viden og ekspertise at svære på de mange spørgsmål omkring patent og varemærkebeskyttelse. 

Hvordan hjælper vi?
Hos Business Skive har vi allieret os med de bedste og skabt nogle attraktive samarbejdsaftaler med professionelle aktører på markedet. Det betyder, at du kan få den kompetente rådgivning, du fortjener. Kontakt os med dine udfordringer, så skal vores konsulenter nok hjælpe dig videre og tage kontakte til de relevante aktører, så du kan komme videre. 

96 14 76 77
info@bskive.dk

Brårupgade 18C
7800 Skive

Lad os tage et møde

Vi er altid klar til en uforpligtende snak. Tag fat i os og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine udfordringer. Book et møde med en af vores konsulenter her.

BOOK MØDE NU
Kigger du på eksportmulighederne? Vi kan hjælpe
Læs mere
Har du brug for hjælp til salg og afsætning?
Læs mere