Rekruttering

Rekruttering er noget de fleste virksomheder på et tidspunkt får brug for når der bliver brug for flere eller en ny medarbejder. Mange gange er rekruttering desværre en vanskelig og overset kompetence. Det er klart, at de rette medarbejdere på de forskellige opgaver er essentielle for drift og udvikling af din virksomhed. Derfor kan fejlansættelser også ofte ende i dyre og ulykkelige omstændigheder. En struktureret og kompetent tilgang til hele rekrutterings- og onboardfasen er derfor værdifuld for din virksomhed. 

Hvordan hjælper vi?
I Business Skive er vi klar til at hjælpe jer videre i jeres søgen på næste medarbejder, hvad jobsamtalen bør lægge vægt på, hvordan medarbejderen bedst muligt onboardes og gøre parat til selvstændigt at varetage opgaver i virksomheden mv. I Business Skive har vi mange års erfaring med rekrutteringsprocesser og vi har ligeledes tæt kontakt til det lokale erhvervsliv, så vi ved hvad der kræves på egnen. Vi kan hjælpe jer til øget professionalisme og målrettethed i jeres opslag – og vi kan ikke mindst hjælpe jer med løbende sparring under processen. 

96 14 76 77
info@bskive.dk

Brårupgade 18C
7800 Skive

Lad os tage et møde

Vi er altid klar til en uforpligtende snak. Tag fat i os og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine udfordringer. Book et møde med en af vores konsulenter her.

BOOK MØDE NU
Står i overfor et generationsskifte?
Læs mere
Vi tilbyder gratis sparring
Læs mere