Salg og afsætning

Virksomhedsdrift og salg går hånd i hånd. Vil du have en succesfuld virksomhed, er du nødt til at have styr på dit salg. Den teknologiske udvikling har skabt helt nye muligheder for salg via globale, online platforme. Det betyder forandringer i forretningsmodeller, udfordringer i forhold til data og ikke mindst omstruktureringer i hele værdikæden.
Det betyder ligeledes, at sammenhængen mellem salg og markedsføring bliver endnu vigtigere. Virksomhederne får i fremtiden brug for andre kompetencer end til det traditionelle salg. Det kræver, at der arbejdes strategisk og professionelt, men det åbner også for store vækstpotentialer. 

Hvordan hjælper vi?
Vores vejledning i Business Skive kan være et godt udgangspunkt for at få kickstartet processen. Vores konsulenter brænder for de lokale virksomheder og vi er altid klar til en uforpligtende snak. Bliver det mere konkret, så har vi mulighed for at trække på vores store netværk af virksomheder og rådgivere, som kan hjælpe med alle de udfordringer vi ikke selv kan. Tag kontakt til os allerede i dag, så finder vi et tidspunkt til et indledende møde. 

96 14 76 77
info@bskive.dk

Brårupgade 18C
7800 Skive

Lad os tage et møde

Vi er altid klar til en uforpligtende snak. Tag fat i os og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine udfordringer. Book et møde med en af vores konsulenter her.

BOOK MØDE NU
Vil du i gang med e-handel?
Læs mere
Vi tilbyder gratis sparring
Læs mere