Sparring

Uanset hvor din virksomheder befinder sig, kan det være værdiskabende med sparring omkring muligheder, fremtidsplaner, produkter, koncepter, idéer, forretningsmodeller, udvidelsesmuligheder og meget andet. Business Skives konsulenter er klar med vejledning og hjælp til dine udfordringer. Den viden vi besidder, er vi fast besluttet på at viderebringe til dig og din virksomhed, så tag endelig kontakt til os – så finder vi ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Hvordan hjælper vi?
Den sparring du får i Business Skive er på dine præmisser. Det vil sige, at vi snakker om de udfordringer du måtte have og forsøger at finde løsninger på dem. Desuden er de helt fortrolige, så det vi taler om bliver mellem dig og Business Skive. Hvis vi mangler specifik viden, kan vi helt sikkert finde nogle i vores store netværk som kan bidrage. Vi skal nok sørge for, at der bliver taget kontakt til de relevante aktører, så du kan få løst dine udfordringer. 

96 14 76 77
info@bskive.dk

Brårupgade 18C
7800 Skive

Lad os tage et møde

Vi er altid klar til en uforpligtende snak. Tag fat i os og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine udfordringer. Book et møde med en af vores konsulenter her.

BOOK MØDE NU
Kigger du på eksportmulighederne? Vi kan hjælpe
Læs mere
Vil du i gang med den grønne omstilling?
Læs mere