Arrangement

Fredagsbar for Business Skives medlemmer

Elværket

Brårupgade 18c
7800 Skive

26. maj 2023

Kl. 14.00 – 17.00

Så skal vi til fredagsbar igen! 🥂

En af de fordele du får som medlem af Business Skive, er at træde ind i et stort netværk af lokale virksomheder og aktører. Derfor vælger vi også at holde en årlig fredagsbar, hvor vi mødes medlemmerne imellem og networker i uformelle og hyggelige rammer.

I år udvider dog konceptet og tilbyder “standpladser” til 10 af vores medlemmer og 5 minutters præsentation af virksomheden til 3 af vores medlemmer. Det er først til mølle!

Standpladser

Har du et fysisk produkt eller koncept du gerne vil vise frem, eller noget materiale der beskriver dit produkt godt, kan du besætte en af vores 10 stande vi sætter op på dagen. Du bestemmer selv om du vil sælge nogle af dine produkter på dagen til de andre deltagende medlemmer, eller om det blot er for synlighed. Du melder dig til at få en af standpladserne, ved at vælge den billettype der hedder “standplads”. Bemærk der kun er 10 pladser og det er først til mølle.

Taletid

Sælger du ikke et fysisk produkt, men en ydelse eller en service, eller måske er dit produkt blot for stort eller kompliceret til at medbringe på en stand. Så kan du melde dig til at få 5 minutters taletid i plenum på dagen. Her får du på de 5 minutter mulighed for at præsentere dig og din virksomhed. Du melder dig til at få taletid ved at vælge den billettype der hedder “taletid”. Bemærk der kun er 3 pladser og det er først til mølle.

Køb din billet her