Arrangement

Speed Networking

Glyngøre Hallen

Ringvej 24
7870 Roslev

20. juni 2023

Senest tilmelding 13. juni

8.15 – 11.30

Kom med til Skiveegnens største speed networking event

 

Den 20. juni inviterer Business Skive i samarbejde med Limfjordens Hus, Sparekassen Danmark og Kildeconnect ind til et faciliteret arrangement med fokus på at etablere værdiskabende relationer mellem dig og andre lokale virksomheder – nemlig Speed Networking. Dertil skal vi også nyde en overdådig brunch buffet serveret af Limfjordens Hus. For at deltage i arrangementet skal du have CVR nr. i Skive Kommune, eller være medlem af Business Skive eller KildeConnect.

Undervejs i arrangementet vil der blive trukket lod blandt alle deltagere om et gavekort på 5-retters gourmet menu til Restaurant Limfjordens Hus til 2 personer (værdi: 2 x 595kr)

Hvad er speed networking?

Speed Networking er et faciliteret arrangement hvor du kommer til at mødes med otte andre virksomheder (eller kommende samarbejdspartnere, kunder eller leverandører). Hvert speed Networkingsmøde har en varighed af 14 minutter – 7 til hver virksomhed, hvor I mødes to og to og præsenterer jeres virksomhed for hinanden. Det er en god idé at have dit forretningspitch klar på forhånd, så du har gennemtænkt hvad du gerne vil fortælle om netop din virksomhed.

Der er lavet et system til at matche alle de deltagende virksomheder, så du får medbestemmelse til hvem du ender med at mødes med.

Programmet

Kl. 8:15    Dørene åbner for registrering
Kl. 8:30    Velkomst ved Thomas Heilskov / Sparekassen Danmark og Lars Fjalland / Business Skive
Kl. 8:45    1. runde Speed Networking (4 møder á 14 min.)
Kl. 9:45    Overdådig brunch buffet fra Limfjorden Hus

      • Præsentation af Limfjordens Hus ved Rasmus Overgaard Kardyb
      • Rasmus og lykkens gudinde Jeanette Kilde udtrækker vinderen af gavekort på ’5 retter Gourmetmenu for 2 personer’.
      • Uformel networking

Kl. 10:30  2. runde Speed Networking (4 møder á 14 min.)
Kl. 11.30   Tak for i dag

 

Book din plads her