Skip to main content

Bliv klogere på dine muligheder for vækst og udvikling i Indien

Det indiske marked er stort og komplekst, men ikke desto mindre er markedet også hurtigt voksende inden for blandt andet produktion, bæredygtighed, indkøb, salg, e-handel mv. For at forstå potentialerne og få indblik i mulighederne i det indiske marked inviterede vi til konference d. 6. september 2022 i samarbejde med COBO Consult, der er specialister inden for området med flere års erfaring og netværk i Indien.

Hvorfor Indien?

Hør Kunal Singla fra COBO Consult fortælle om hvordan forretningsklimaet i Indien kontinuerligt udvikles og hvordan man med fordel kan indgå partnerskaber i for support og netværk i opstarten.

Vidste du?

…at det indiske marked er verdens hurtigst voksende indenfor e-handel og forventes at vokse fra 62 milliarder dollars til 150 milliarder dollars inden udgangen af 2022?

… at fødevaresektoren i Indien er under konstant udvikling? Den indiske mejerisektor er verdens største mælkeproducent målt i antal liter årligt. Derfor vil moderne løsninger og teknologier have en betydelig rolle.

… at Indiens grønne energiambitioner er tårnhøje med samlet 500 gigawatt installeret kapacitet i 2030.

… at indenfor vindenergisektoren har Indien verdens fjerdestørste samlede kapacitet på 42 gigawatt. Til sammenligning har Danmark 7 gigawatt.

Klide: Cobo Consult

Hør hvad deltagerne fik ud af konferencen

“Der har været deltagere i konferencen, der erfaring med Indien. Enten egen produktion eller eksport dertil, så det har været lige så vigtigt at få den sparring med dem i dag. Jeg har helt klart fået bekræftet, at det er et marked i vækst og noget, der er værd at gå efter”

Johan Bøge Sørensen, Export Manager, ColoQuick International

“Jeg har igennem tiden spekuleret over at etablere et kontor i Indien. Noget af det vi har stor succes med er kvalitetskontrol. Vi har en inder ansat, der tager ud på fabrikken og kontrollerer hver eneste sten”

Nikolaj Tymm Andersen, Ejer, Tymmstone

“Noget af det, jeg fik at vide var, at det ikke er dyrere at få lavet i Indien end i Kina. Det kommer lidt bag på mig. Jeg havde forventet, at det var direkte dyrere”

John Christensen, Ejer, AMN-Misting 

Har du spørgsmål til Indien eller eksport generelt?

Begrebet eksport er stort og det kan være en omfattende øvelse at bevæge sig ud på eksportmarkederne. Det er samtidig også en strategisk beslutning, som kræver mange overvejelser og tiltag. Læs mere her.