E-handel

E-handel er et af de områder som har oplevet en rivende udvikling over de senere år. Verden er blevet mere digitaliseret og forbrugerne handler i højere grad på nettet end tidligere. Corona har sparket udviklingen i højeste gear og det vigtigt, at virksomhederne kommer med på bølgen. Det gælder både B2C virksomheder, men også B2B, hvor flere og flere vælger at foretage handel og salg over nettet. 

Hvordan hjælper vi?
Hos Business Skive kan du få vejledning i, hvordan du kommer med på bølgen og sikrer, at du ikke mister kunder alene på grund af manglende e-handelsmuligheder. Vi vejleder og sparrer om mulighederne for dig og sammen lægger vi en plan for, hvordan e-handel bliver en del af din forretning. Vi hjælper også gerne med at tage kontakten til eksterne virksomheder og andre i vores store netværk, så du kan komme i gang med udviklingen. 

96 14 76 77
info@bskive.dk

Brårupgade 18C
7800 Skive

Lad os tage et møde

Vi er altid klar til en uforpligtende snak. Tag fat i os og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine udfordringer. Book et møde med en af vores konsulenter her.

BOOK MØDE NU
Har du brug for hjælp til salg og afsætning?
Læs mere
Vi kan hjælpe med digitalisering af din forretning
Læs mere