Teknologi

Teknologi er i dag en essentiel faktor i det at drive en virksomhed, lige meget om du sælger et produkt, en service eller noget helt tredje. I en hurtigudviklende verden inden for teknologi er det vigtigt man holder sig opdateret på udviklingen, da det kan betyde meget for din forretning. Den rette teknologi kan måske spare dig for både penge og tid.

Hvordan hjælper vi?
Du kan få sparring og vejledning om teknologier i din virksomhed hos Business Skive, og vi henviser dig gerne til nogle af vores mange samarbejdspartnere. I Business Skive finder du også tilbud som vores Makerspace og Digitalt Laboratorium, der kan hjælpe dig og din virksomhed på den teknologiske udvikling. I Digitalt Laboratorium kan du (ganske gratis) blive klogere på og afprøve teknologier som Virtual Reality, Mixed Reality, Augmented Reality, 3D print, Laserskæring og meget mere inden du eventuelt investerer i det i din virksomhed. I Makerspace, kan du prøve at anvende nogle af disse teknologier til at producere en første prototype inden du sender den i produktion eller til en professionel prototypeleverandør.

96 14 76 77
info@bskive.dk

Brårupgade 18C
7800 Skive

Lad os tage et møde

Vi er altid klar til en uforpligtende snak. Tag fat i os og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine udfordringer. Book et møde med en af vores konsulenter her.

BOOK MØDE NU
Vi tilbyder gratis sparring
Læs mere
Vil du automatisere processer i din virksomhed?
Læs mere