Turisme

Som turismeaktør er der nogle særlige forretningsaspekter du skal have styr på. Hvordan får du turisterne til at komme ud til netop din virksomhed og tilbyder din virksomhed det turisterne vil have? Måske findes der nogle lavthængende frugter i din forretning, der kan enten kan udvide dit produktsortiment eller din sæson, som du endnu ikke har fået øje på. Som turismeaktør kan et stærkt samarbejde med kommunal udvikling være vigtig, når der planlægges ting som nye stier, skilte og badebroer.

Hvordan hjælper vi?
Vi tilbyder dig gratis og uvildig vejledning og sparring. Blandt andet til at målrette dine tilbud til den rette målgruppe og sæson. Gennem en generel gennemgang af din forretning, kan vi søge nye potentialer og eventuelle lavthængende frugter, der kan hjælpe din virksomhed til vækst. Som lokal erhvervsservice er vi dit talerør ind i Skive Kommune. Du kan også få hjælp til hvilke projekter og puljer der er aktuelle for netop din turismevirksomhed.

96 14 76 77
info@bskive.dk

Brårupgade 18C
7800 Skive

Lad os tage et møde

Vi er altid klar til en uforpligtende snak. Tag fat i os og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine udfordringer. Book et møde med en af vores konsulenter her.

BOOK MØDE NU

Vi tilbyder gratis sparring

Hos Business Skive er vi altid klar til at hjælpe dig

Læs mere