Kompetenceudvikling

At drive en forretning i dag kræver, at man er omstillingsparat og hele tiden opdateret på, hvad der rykker sig. Derfor er både organisatorisk- og strategisk kompetenceudvikling vigtigt, når du og din virksomhed skal indfri ambitiøse mål. At skabe den fornødne sammenhæng mellem de strategiske mål og indsatser, over til hvilke kompetencer der allerede er til stede og hvilke der nødvendigvis skal til, er ikke nogen let opgave. Det kræver ofte indsigt og sparring for at få kompetenceudviklingen i virksomheden afdækket, operationaliseret og implementeret bedst muligt. 

Hvordan hjælper vi?
I Business Skive er vi klar til at hjælpe dig videre på området. Det gør vi blandt andet gennem vores store og kompetente netværk, som består af virksomheder, institutioner og universiteter. Vi tilbyder også forskellige kurser der kan opkvalificere dig inden for forskellige fagområder. Synes du vi mangler at udbyde kurser i noget specifikt, kan du altid kontakt os – så kan vi måske få det på listen.   

96 14 76 77
info@bskive.dk

Brårupgade 18C
7800 Skive

Lad os tage et møde

Vi er altid klar til en uforpligtende snak. Tag fat i os og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine udfordringer. Book et møde med en af vores konsulenter her.

BOOK MØDE NU
Vi hjælper med at styrke virksomheders ledelse
Læs mere
Har du brug for vejledning til rekruttering?
Læs mere