Ledelse

Ledelse kan være en svær ting – men det er samtidig en essentiel ting i en virksomhed eller en organisation. Ansvaret for ledere er stort. Den indebærer både, at der skabes de rette indsatser og de rette præstationer, hvis de ønskede resultater skal opnås. God ledelse fører ofte til øget produktivitet og indtjening – og her vil særlige kompetencer inden for forbedringskultur, forretningsforståelse, innovation og forandringsparathed være essentielle.  Indsigter fra en række små og mellemstore virksomheder (SMV’er) peger på, at kompleksiteten i lederrollen i dag er stigende. Det er fx globale trends, stigende udviklingshastigheder og uforudsete hændelser, der er medvirkende hertil. 

Hvordan hjælper vi?
I Business Skive kan vi hjælpe dig videre i forhold til at bygge på dine lederevner og gøre dig klar til at være den leder din virksomhed fortjener. I SMV’er er ledelse og kommunikation paradoksalt nok, sjældent en kernekompetence hos lederen. Det kan være problematisk, når din virksomhed vokser, eftersom det ændrer kravene til ledelse markant. Vi kan hjælpe din virksomhed til at få skilt ledelse og drift. Som leder kan det være svært at slippe kontrollen og uddelegere opgaver, men det er nødvendigt, især når virksomheden når en vis størrelse, eller der er ambitioner om, at virksomheder skal fortsætte med at vækste. 

96 14 76 77
info@bskive.dk

Brårupgade 18C
7800 Skive

Lad os tage et møde

Vi er altid klar til en uforpligtende snak. Tag fat i os og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine udfordringer. Book et møde med en af vores konsulenter her.

BOOK MØDE NU
Har du brug for vejledning til rekruttering?
Læs mere
Vi tilbyder kurser og kompetenceudvikling
Læs mere