Skip to main content

Går du til service med din bil? Eller tandlægetjek med dine tænder? Måske tager du også til et årligt sundhedstjek hos lægen. Alt sammen for at komme forskellige udfordringer i forkøbet. 

Hvorfor ikke gøre det samme med din virksomhed?

Mange virksomheder venter med at søge hjælp til krisen kradser, hvor det kan være svært at vende krisen til succes igen. Men i virkeligheden bør du søge hjælp allerede før du når ud hvor det er svært at bunde, og derfor komme dine udfordringer i forkøbet. Det kan vi  hjælpe dig med!

Så er det næste spørgsmål måske, “jamen hvad kan I så hjælpe mig med?”. I bund og grund kan vi hjælpe med det meste inden for erhvervsudvikling, hvis ikke vi selv kan hjælpe dig, så kender vi dem der kan. Gennem uvildig og personlig sparring med vores lokale erhvervskonsulenter, kan du få hjælp med:

Du kan starte med at tage kontakt til os på mail eller telefon, og aftale et møde hvor vi klarlægger hvilke muligheder, der er relevante for dig og din virksomhed – og så får du selvfølgelig hjælp til det næste skridt for din virksomhed.

Virksomhedsservice i Skive er din virksomheds samarbejdspartner, når det kommer til rekruttering og opkvalificering af dine medarbejdere. De kan hjælpe dig med:

  • Rekruttering af medarbejdere når din virksomhed mangler kvalificeret arbejdskraft
  • Vejledning og praktisk bistand ved opkvalificering af såvel eksisterende som kommende medarbejdere
  • Rådgivning om muligheder for at forebygge og fastholde indsatsen ved medarbejders sygdom, nedsatte arbejdsevne mv.

Oplever du modgang i din virksomhed, og har du mistet overblikket? Er din omsætning dalende og du har svært ved at se, hvordan du kan betale dine regninger til tiden? Så kan Early Warning hjælpe.

Early Warning er et gratisfortroligt og uvildigt tilbud til dig, som oplever modgang i din virksomhed, og gerne vil gøre noget ved det. De har professionelle og konstruktive rådgivere, som kan hjælpe dig med at få overblik over situationen, og hvad du kan gøre for at få din virksomhed sikkert videre.

Erhvervshus Midtjylland er sat i verden af de midtjyske kommuner for at hjælpe med at skabe udvikling og vækst. Hvert år hjælper de mere end 6.000 virksomheder med uvildig, gratis og personlig sparring fra erfarne konsulenter. De har specialisterne og netværket, der kan hjælpe dig med: